Haperoilla väritetty Nizzan salaatti

jäävuorisalaattia
haperoita isohkoina paloina
uusia perunoita kypsän kovaksi keitettyinä
kananmunia kovaksi keitettyinä
tomaatteja lohkoina tai viipaleina
öljyssä säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuina
sipulia renkaiksi viipaloituina
puristettua sitruunamehua
suolaa
mustapippuria rouheena

Kokoa salaatti jäävuorisalaatista, perunalohkoista, kananmunalohkoista, tomaatista, aurinkokuivatuista tomaateista ja sipulista. Pilko haperot suuriksi paloiksi, jotta niiden värit pääsevät oikeuksiinsa, ja paista haperot pannulla. Lisää haperot salaattin ja mausta salaatti puristetulla sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla kevyesti – muista verenpaine, älä suolaa liikaa.

Avainsanat: , , , , , ,
Kategoria: Sienireseptejä
06 Kes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>