Jouluinen juures-sienisalaatti

juureksia maun mukaan kellarista: porkkanoita, punajuurta, lanttua, naurista, palsternakkaa, (selleriä)
punasipulia
etikkarouskuja
kotimaista rypsiöljyä tai muuta öljyä mieltymyksen mukaan
tuoretta rosmariinia ja timjamia

Pilko kellarista haetut kasvikset sopivan kokoisiksi kuutioiksi. Höyrytä kuutioita niin, että ne jäävät vielä mukavan pureskeltaviksi – älä höyrytä liian pehmeiksi. Jäähdytä.
Pilko punasipuli pieneksi. Valuta sienistä pois etikkaliemi, lorauta joukkoon hieman öljyä ja sekoita.
Sekoita juureskuutiot, sipuli ja sienet keskenään, kruunaa tuoreilla yrteillä.

Tulipa kaunis salaatti!

Avainsanat: , , , ,
Kategoria: Sienireseptejä
07 Mar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>