kananpojan / broilerin fileitä
voita
uutta sipulia
haperoita
yrttejä, esimerkiksi timjamia ja basilikaa
suolaa
mustapippuria rouheena
valkoviiniä
Kypsennä broilerinfileitä pannulla voissa, muutama minuutti molemmin puolin, ja siirrä fileet uunivuokaan. Silppua pannuun jääneen voin sekaan reilusti uutta sipulia varsineen, yrttejä ja reilusti haperoita suurina lohkoina. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Pyörittele hetken aikaa ja kaada seos uunivuokaan broilerinfileiden päälle. Kaada vuokaan valkoviiniä ja kypsennä uunissa 150 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes broilerinfileet ovat kypsiä.
Avainsanat: hapero, haperot, isohapero, kangashapero, pääruoat, viinihapero
Kategoria: Sienireseptejä
Kategoria: Sienireseptejä