Maa-artisokkakeitto paistettujen kosteikkovahveroiden kera

2 l vettä
½ kg kuorittua maa-artisokkaa
halutessa pari kuorittua perunaa
1-2 sipulia
kasvisliemivalmistetta halutessa
n. 2 dl kermaa
suolaa ja pippuria
kosteikkovahveroita
öljyä ja voita

Keitä kasvikset vedessä erittäin kypsäksi, mausta halutessasi kasvisliemivalmisteella. Soseuta sauvasekoittimella pitkään, jotta keitosta tulee samettista. Lisää maun mukaan kermaa ja muutama voinokare, mausta suolalla ja hitusella pippuria.

Paista kokonaisia kosteikkovahveroita pannulla öljy-voiseoksessa. Annostele keitto lautasille ja koristele keitto kullanvärisillä sienillä.

Avainsanat: , ,
Kategoria: Sienireseptejä
10 Lok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>