Marinoitu juures-sienisalaatti

kantarelleja, vaaleaorakkaita, haperoita, ryöpättyjä tuoreita rouskuja tai liotettuja suolarouskuja
pikkuporkkanoita, pieniä retiisejä, palsternakkaa, naurista ym. juureksia pieninä tai pienemmäksi pilkottuina
sokeriherneitä
suolaa
öljyä
yrttejä kasvimaalta, kuten rosmariinia, basilikaa, timjamia
chiliä

Poimi juurekset niin, että porkkanoihin ja retiiseihin jää vihreää naattia koristeeksi. Höyrytä tuoreet juurekset ja herneet nopeasti. Sekoita öljystä, suolasta ja yrteistä marinadi. Jos haluat marinadiin potkua, niin pilko mukaan chiliä.

Sekoita höyrytetyt kasvikset ja pilkotut sienet marinadiin ja anna maustua. Tarvittaessa valuta ylimääräinen marinadi pois ennen tarjoilua.

Voit käyttää salaattiin tuoreita rouskuja ryöpättyinä ja kevyesti suolattuina, kanttarelleja, haperoita tai vaaleaorakkaita sellaisenaan nopeasti pannulla käytettynä, tai säilöttyjä suolarouskuja niin, että liika suola on liotettu pois.

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Kategoria: Sienireseptejä
04 Hei

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>