Paistetut tatit

kokonaisia pienehköjä tatteja
voita
valkosipulia
persiljaa

Puolita tai lohko kokonaiset tatit ja paista niitä voissa kunnes ne ottavat kunnon kullanruskean värin. Lisää pannuun runsaasti hakattua valkosipulia ja persiljaa. Anna paistoksen hautua vielä miedossa uunissa tovi ennen tarjoilua.

Tämä on herkullinen lisäke liharuoille.

Avainsanat: ,
Kategoria: Sienireseptejä
31 Tou

Yksi vastaus artikkeliin ”Paistetut tatit

  1. Ari Laurila

    Hyvä päivä, kanttarellejä löytyi runsaasti.Tatteja oli myös tehtiin hyvää ruokaa paistamalla.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>