Soseutettu tattikeitto

n. 400 g herkkutatteja
1 sipuli
n. 200 g juureksia (purjoa, palsternakkaa, selleriä tms.)
hiukan voita
kasvislientä
loraus kermaa
hakattua persiljaa tai ruohosipulia

Kuullota tatit, sipulit ja juurekset voissa, lisää kasvisliemi ja anna kiehua kunnes juurekset ovat pehmeitä. Soseuta sauvasekoittimella samettisen pehmeäksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele keitto lopuksi kermalla ja esim. hakatulla persiljalla tai ruohosipulilla.

Avainsanat: , , ,
Kategoria: Sienireseptejä
31 Tou

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>